Voorzieningen - De KeerkringDe Keerkring heeft in totaal zo'n 150 leerlingen verdeeld over twee afdelingen Speciaal Onderwijs (SO) met ongeveer 60 leerlingen en het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) met ongeveer 90 leerlingen. Op de keerkring werkt een team van 60 personen met diverse expertises. Deze verzorgen het onderwijs en de onderwijsondersteuning voor de leerlingen. Verschillende vrijwilligers en ouders verlenen daarnaast diensten aan de school.

 

Voorzieningen - De KeerkringBeide schoolgebouwen hebben naast de reguliere groepslokalen die elk voorzien zijn van een digitaal schoolbord o.a. ook ruimtes die speciaal ingericht zijn voor onderwijsondersteunende activiteiten, een snoezelruimte, een time-in, een sensorische buitenruimte en ruimten voor interne begeleiding, remedial teaching, logopedie en de psycholoog. 

 

Het schoolgebouw van de afdeling VSO bevat naast deze eerder genoemde ruimtes ook een aantal praktijklokalen voor de vakken detailhandel, schoonmaak, koken/serveren, techniek, creatief, groen en arbeidstraining.
 

Voorzieningen - De KeerkringDe school beschikt over een professionele keuken en tuinbouwkas en maakt daarnaast ook gebruik van het schooltuincomplex aan de Broekwegschouw. Voor detailhandel wordt er samengewerkt met de Albert Heijn op de Broekwegzijde.