Al langere tijd merken we dat de start van de dag buiten en binnen de school niet naar wens verloopt, maar regelmatig voor onrust of kleine incidenten zorgt. We hebben ervaren dat op een regendag als de leerlingen direct naar binnen mogen het begin van de dag rustiger is. Daarom starten we na de kerstvakantie met een proefperiode (tot de zomervakantie) waarin de leerlingen bij aankomst vanaf 8.30u direct naar binnen en naar hun lokaal moeten. Ouders nemen afscheid bij de buitendeur. Zij lopen alleen mee indien dringend contact met de leerkracht nodig is.


Als uw kind zelfstandig naar school komt, wilt u er dan op letten dat uw kind niet te vroeg van huis vertrekt? Voor 8.30u is er geen toezicht op het plein.


 

 

 


Schoolplan tot en met 2020 gereed

‘De Keerkring: samen bouwen!’ is de titel van ons schoolplan voor de komende jaren. We beschrijven hierin onze ambities en doelstellingen richting 2020. Met dit plan sturen we op de ontwikkelingen en laten we zien dat we een lerende organisatie zijn. Een organisatie die bouwt, met een sterk fundament en een duidelijke visie op de toekomst. 

Lees meer...

Kwaliteitskeurmerk voor speciaal onderwijs RESPONZ

Het Landelijk Expertise Centrum Speciaal Onderwijs (LECSO) reikte op 13 december de Kwaliteitsnorm Speciaal Onderwijs uit aan Stichting RESPONZ, met scholen voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs in Den Haag, Delft en Zoetermeer. Het is de eerste onderwijsstichting voor gehandicapte en langdurig zieke leerlingen die dit keurmerk behaalt. De certficeerder vond het opvallend dat RESPONZ met leerlingen met zulke complexe behoeften zo opbrengstgericht kan werken. De scholen laten zien dat iedereen recht heeft op onderwijs.

Lees meer...

Nieuwsbericht SO maandsluiting

 


 

Kinderboekenweek

Op dinsdagmiddag 4 oktober is op het SO op sportieve manier de kinderboekenweek geopend.

 

Lees meer...

Wijziging in start schooldag VSO

Lees meer...

VSO-leerlingen van De Keerkring bedienen op Gemeentefeest

Op donderdag 22 januari hebben 12 leerlingen van ZML school De Keerkring geholpen in de bediening bij het personeelsfeest van de Gemeente Zoetermeer in Snowworld. De leerlingen van ZML De Keerkring hebben een verstandelijke beperking en zijn aangewezen op een vorm van begeleiding op hun toekomstige werkplek.

Lees meer...