Al langere tijd merken we dat de start van de dag buiten en binnen de school niet naar wens verloopt, maar regelmatig voor onrust of kleine incidenten zorgt. We hebben ervaren dat op een regendag als de leerlingen direct naar binnen mogen het begin van de dag rustiger is. Daarom starten we na de kerstvakantie met een proefperiode (tot de zomervakantie) waarin de leerlingen bij aankomst vanaf 8.30u direct naar binnen en naar hun lokaal moeten. Ouders nemen afscheid bij de buitendeur. Zij lopen alleen mee indien dringend contact met de leerkracht nodig is.


Als uw kind zelfstandig naar school komt, wilt u er dan op letten dat uw kind niet te vroeg van huis vertrekt? Voor 8.30u is er geen toezicht op het plein.


 

 

 


Responz wordt Resonans

Fusie per 1 januari 2019

Lees meer...

16 mei 2018 Thema informatie avond SO/VSO

Betreft: thema informatieavond SO en VSO

Lees meer...

Kwaliteitskeurmerk voor speciaal onderwijs RESPONZ

Het Landelijk Expertise Centrum Speciaal Onderwijs (LECSO) reikte op 13 december de Kwaliteitsnorm Speciaal Onderwijs uit aan Stichting RESPONZ, met scholen voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs in Den Haag, Delft en Zoetermeer. Het is de eerste onderwijsstichting voor gehandicapte en langdurig zieke leerlingen die dit keurmerk behaalt. De certficeerder vond het opvallend dat RESPONZ met leerlingen met zulke complexe behoeften zo opbrengstgericht kan werken. De scholen laten zien dat iedereen recht heeft op onderwijs.

Lees meer...

Opening gescheiden afvalbakken in de Leyens

Vrijdag 13 maart heeft wethouder Marc Rosier (openbare ruimte) in winkelcentrum De Leyens samen met leerlingen De Keerkring en van de Margrietschool de gescheiden-afvalbakken voor het zwerfafval in gebruik genomen.

Lees meer...

Wijziging in start schooldag VSO

Lees meer...