Visual

Stem! Dan wint De Keerkring een ANWB Verkeersplein …

Wij willen met onze leerlingen graag werken aan de verkeersveiligheid. We fietsen soms met leerlingen op het plein, om hen bekend te maken met fietsen en het verkeer. Een ANWB Verkeersplein zou voor onze zeer moeilijk lerende kinderen geweldig zijn. Helpt u ons!

Stem op De Keerkring so. Stemmen kan tot 10 juni 2021!

De verkeersveiligheid rondom school is redelijk. De school ligt net in een woonwijk met redelijk wat woonerven. De doorgaande weg is heel druk, maar heeft een fietspad, de rustigere wegen niet.

Veilig op de fiets
Wij zijn een school voor zeer moeilijk lerende kinderen en onze oudste leerlingen komen soms met de fiets naar school. Onze leerkrachten vinden dit heel belangrijk, maar helaas gebeurt het nog te weinig. We leren hen graag meer over verkeersveiligheid. Onze leerlingen komen voornamelijk met de taxi naar school, omdat ze vaak te ver van school wonen. Soms komen ze ook uit andere steden of dorpen. Andere leerlingen worden door ouders gebracht, vaak met de auto, waardoor leerlingen weinig ervaring opdoen in het verkeer.

Verkeersregels leren
Er zijn veel ouders die het niet aandurven om hun kind naar school te laten fietsen. Onze school wil hier graag samen met de leerlingen aan werken. We fietsen regelmatig met hen  op het plein. Een verkeersplein zou daarom een erg fijne aanvulling zijn op ons lesaanbod. Op deze manier kunnen we onze leerlingen toch de verkeerregels bijbrengen.

Het verkeersplein wordt opgenomen in ons verkeerseducatieprogramma door het op te nemen in ons lesrooster.

Stem!
De Keerkring is genomineerd voor een ANWB Verkeersplein. Vandaag gaat de stemronde van start. Hoe meer stemmen wij als school verzamelen, hoe groter de kans dat wij er met het ANWB Verkeersplein vandoor gaan. Stemmen kan tot 10 juni 2021 via de stemsite (stem op basisschool De Keerkring Zoetermeer).