Visual

Arbeidstraining op Vso De Keerkring

Bij Vso De Keerkring oefenen de leerlingen hun arbeids- en werknemersvaardigheden tijdens Arbeidstraining. Zo leren de leerlingen praktische vaardigheden voor later en zijn ze letterlijk bezig handiger te worden.

Werknemersvaardigheden

Als medewerker moet je in een werksituatie bepaalde vaardigheden beheersen. Het gaat hierbij om vaardigheden als het omgaan met collega’s of op tijd komen. Bij Arbeidstraining op De Keerkring zijn de leerlingen bijvoorbeeld bezig om mappen voor portfolio’s te organiseren of materialen op een goede en handige manier in te pakken. Dit doen ze samen en volgens een bepaalde opdracht.

Voor iedere leerling perspectief!

Zo werkt elke leerling stap voor stap toe naar een zo zelfstandig mogelijke vorm van arbeid en participatie, passend bij de kwaliteiten en ambities van de individuele leerling. Bouwen  aan een toekomst met voor iedere leerling perspectief!

Heeft u een mooie klus voor ons?

Bij Arbeidstraining op Vso De Keerkring is het voor de leerlingen natuurlijk het allerleukst om een ‘echte’ klus te klaren. De leerlingen staan klaar om u kosteloos te helpen en ervan te leren. Denk hierbij aan het samenstellen of het inpakken van iets. Heeft u misschien een dergelijke uitdaging voor de leerlingen? Neem dan graag contact op met ebakker@resonansonderwijs.nl.

Vso De Keerkring maakt onderdeel uit van Resonans speciaal onderwijs.