Visual

Waar staan wij voor?

Op De Keerkring werken onderwijs en ondersteuning nauw samen rondom de leerling. Ons werken is ambitieus, onze medewerkers leggen de lat voor de leerlingen binnen onze school steeds een stukje hoger. Ons speciaal onderwijs richt zich op het aanleren van vaardigheden die bijdragen aan maximale zelfstandigheid. Voor iedere leerling is er perspectief!

Lees verder »

Ons aanbod

Het onderwijs op De Keerkring streeft door opvoeding, vorming en ontwikkeling naar een optimale ontwikkeling van iedere leerling. Geen twee leerlingen zijn hetzelfde, maar ze hebben met elkaar gemeen dat zij een specifieke begeleiding nodig hebben om zich zo goed mogelijk te ontplooien. Ons aanbod is speciaal en stelt de leerling centraal!

Lees verder »

Leerlingenzorg

In ons streven naar maximale zelfstandigheid voor onze leerlingen staat goed onderwijs centraal. Daarnaast speelt extra begeleiding een rol. Als onderdeel van die begeleiding volgen we de ontwikkeling van onze leerlingen op de voet. Dat doen we onder andere via een individueel Ontwikkelingsperspectief en analyse van de resultaten hiervan.

Lees verder »

Lol op school

Mijn groep is lekker klein en de andere kinderen zijn aardig. We leren dingen, maar maken ook lol samen.

Praktische informatie

De Keerkring voorziet graag in de informatiebehoefte van ouders en verzorgers. Samenwerking vinden wij belangrijk: ouders/verzorgers spelen een sleutelrol bij de begeleiding en behandeling van hun kind. Daarom geven wij u met plezier alle praktische informatie die u door het schooljaar heen nodig heeft, van aanmelding tot vakanties.

Praktische informatie »

Medewerkers

Ons team heeft medewerkers met expertise op het gebied van onderwijs, begeleiding en zorg. We bieden hen graag de ruimte, omdat onze professionals in de dagelijkse praktijk het beste weten wat leerlingen nodig hebben. Zij leggen de lat voor leerlingen telkens een stukje hoger, zodat zij zich optimaal ontwikkelen. Ieder talent telt bij ons.

Lees verder »