Visual

Gezelligheid en creativiteit op De Keerkring

Groep 3B heeft al heel veel zin in de lustrumweek. Maar eerst is er hard gewerkt aan geldrekenen tijdens de ‘Week van het geld’. Dit jaar was het thema ‘Bedwing de bling’. Jongeren leren hoe verstandig om te gaan met geld, hoe verleidingen te doorzien, en hoe te dromen zonder in de problemen te komen. Want wat lonkt en blinkt er een hoop om ons heen. ‘Bling’ is overal en soms moeilijk te weerstaan.

Creatief

Op donderdagmiddag is er tijd voor spelletjes en creatieve bezigheden. ‘Diamond painting’ is erg populair onder de leerlingen. Door gekleurde ‘diamantjes’ op een canvas te plakken ontstaat een prachtig kunstwerk! Zo verschijnen er mooie glimmende dieren in het klaslokaal. Bij de spelletjes is het spel Beverbende het populairst. Dit is een spannend tactisch geheugenspel. De middag is altijd een leuke afsluiting van de stamdagen, waarbij iedereen gezellig kletst en steeds in andere groepjes bezig is.

Bonbons

De keuken en de winkel van De Keerkring werkten samen bij het verkopen van bonbons. In de keuken werkten de leerlingen hard aan de chocoladesnacks. De bonbons zijn vervolgens in de winkel verpakt en verkocht aan leerlingen en leerkrachten. We willen u natuurlijk niet jaloers maken, maar kijk eens hoe lekker dit eruit ziet!