Visual

Koningsspelen: oranje en fit!

De scholen van Resonans hebben dit jaar volop meegedaan aan de Koningsspelen. Het thema was dit jaar ‘Voel je Fit!’ Het doel is om leerlingen uit te dagen om fit te worden Want als je fit bent, voel je je fijner en is alles leuker. In dit thema hebben de scholen allerlei leuke sportieve activiteiten georganiseerd.

De Witte Vogel
Zo begon de dag op De Witte Vogel, in Den Haag, met de koningsspelendans. Na de dans deden de leerlingen in groepjes mee aan allerlei leuke activiteiten. Tijdens de sportieve activiteiten zoals het springkussen of de schuiftafeltennistafel hebben leerlingen lekker bewogen. Verder waren er schommels, een ballonnenruimte en bellenblaas. In het thema van de Koningsspelen was iedereen natuurlijk vrolijk oranje gekleed, dat maakte het helemaal af! Ook maakten de leerlingen van De Witte Vogel kennis met de nieuwe mascotte van hun school. Deze mascotte is voortaan aanwezig bij feestjes, de eerste schooldag en andere leuke activiteiten.

De Keerkring
Ook op De Keerkring was er van alles te doen tijdens de Koningsspelen. De koningsspelendans kon ook hier natuurlijk niet ontbreken. Iedereen was vrolijk in het oranje gekleed en het was lekker weer. Dus de leerlingen konden lekker buiten op het schoolplein dansen. Verder waren er nog andere leuke activiteiten. Zo was er een touwtrekwedstrijd, erg spannend!