Visual

Lustrumweek

De Keerkring bestaat veertig jaar en wat een fantastische lustrumweek hebben we met elkaar gehad! Er was een spetterend galafeest, een bezoek aan de Efteling of Blijdorp en nog veel meer! De leerlingen hebben het erg naar hun zin gehad!

lustrumweek

Workshops CKC

Tijdens de workshops van de CKC hebben leerlingen van De Keerkring lekker geknutseld. Het CKC is een kunstnetwerk in Zoetermeer. De organisatie brengt kunst, cultuur en techniek op school.

lustrumweek

Bioscoop en ijsjes

Een bezoek aan de bioscoop stond ook op het programma tijdens de lustrumweek. Voor iedereen draaide er wel een leuke film. De leerlingen kregen ook lekkere ijsjes namens de ouders van de MR.

lustrumweek

Videogamemuseum

Ook bezochten we het Nationaal Videogame Museum. Hier konden de leerlingen zelf kiezen welke spellen ze wilden spelen. Het museum is ‘the place to be’ voor iedereen die meer wil weten (én beleven) over de geschiedenis, maatschappelijke en culturele kant van videogames.

videogamemuseum

Sneeuwpret

Als afsluiting van de geslaagde lustrumweek gingen de leerlingen naar Snowworld. Op ski’s sjeesden de leerlingen van de piste af. Superleuk om te zien dat alle leerlingen het erg naar hun zin hadden! Samen hebben we er een geweldige week van gemaakt!

snowworld