Visual

Creatieve tentoonstelling in Zoetermeer

Leerlingen van Vso De Keerkring hebben op 15 juni een creatieve tentoonstelling opgebouwd bij Woonwarenhuis De Springplank in Zoetermeer. De opgehangen werken zijn door de leerlingen zelf gemaakt bij het vak Creatief.

De Springplank

Woonwarenhuis De Springplank is een ‘kringloopwinkel’ nieuwe stijl met een vloeroppervlak van 1.000 m2. Het assortiment is, zoals het een woonwarenhuis betaamt, zeer breed. De Springplank is een bedrijf voor en door mensen met een meervoudige beperking die hun ‘eigen winkel’ hebben in tweedehands spullen. De deelnemers leren zelfstandig werken en krijgen een stuk verantwoordelijkheid.

Ieder talent telt

Op Vso De Keerkring werken leerlingen hard een hun taal- en rekenvaardigheden. Maar ook creatieve vaardigheden komen aan bod. Zeefdrukken en Diamond Painting zijn bijvoorbeeld dit schooljaar de revue gepasseerd. En natuurlijk beeldende kunst, die nu een mooie plek heeft bij De Springplank. Onze leerlingen werken alweer hard aan de volgende selectie, die vanaf het najaar te zien is. Benieuwd naar de vele creatieve uitingen van onze talenten? Neem dan eens een kijkje bij De Springplank!

Benieuwd wat we nog meer doen? Kijk dan eens bij Ons aanbod.

De Keerkring vso maakt onderdeel uit van Resonans speciaal onderwijs.